Σωληνωτοι Φούρνοι TV Synt & TV Drago Pellet Polin Ιταλίας

TV SYNT PELLET

Συνδυάζει τα Δεδομένα Πλεονεκτήματα των Αρτοκλιβάνων της Polin, δηλαδή την Απόλυτη Ομοιομορφία Ψησίματος, την Πλούσια Ατμοδότηση, την Ευκολία Χρήσης, την Υψηλή Απόδοση, τον Περιορισμένο χώρο που καταλαμβάνουν και την Μεγάλη Αξιοπιστία, με το Χαμηλό Κόστος Χρήσης (έως 70% σε σχέση με το πετρέλαιο), τη Μεγάλη Αυτονομία, την Ευκολία και την Ταχύτητα τόσο στην Καθημερινή όσο και στη Περιοδική Συντήρηση (1΄κάθε ημερήσιο, 10΄εβδομαδιαίο και 30΄ μηνιαίο καθάρισμα) καθώς και την Εργοστασιακή Εγγύηση ενός Μεγάλου Οίκου.
Η Polin προχώρησε στην εξέλιξη συστημάτων Pellet και για τις δύο Σειρές Σωληνωτών Φούρνων που κατασκευάζει. Διατίθενται σε μοντέλα από 3,2 έως 25,6 τ.μ., από 3 έως 16 τελάρα, σε 3, 4 και 5 ορόφους.
Για αυτούς τους Κλιβάνους, εξελίχθηκαν 2 σειρές συστημάτων Pellet. Ένα με συμβατικό καυστήρα Οριζόντιας Φλόγας, και έναν, ειδικού σχεδιασμού, Κάθετης Φλόγας, με δυνατότητα χρήσης Εναλλακτικών Καυσίμων, όπως Πυρήνας, Στελέχη Αραβοσίτου, Κελύφη από Φουντούκια κ.ο.κ., που επιπλέον δεν χρειάζεται καθημερινό καθάρισμα, και μπορεί να έχει ταυτόχρονα εγκατεστημένο 2ο καυστήρα αερίου ή πετρελαίου, για χρήση ανάλογα με τις Συνθήκες και τη Διαθεσιμότητα ή το Κόστος του Στερεού Καυσίμου. Τέλος, μπορεί να λειτουργήσει και με Καύση Ξύλων.


Ξόδευα € 4.000 / μήνα σε καύσιμα. Τώρα μόνο € 1.600 !
Είχαμε δύο περιστροφικούς φούρνους και έναν τελαρωτό που κόστιζαν € 4.000 το μήνα σε φυσικό αέριο για παραγωγή 12 τόνους προϊόντων: ψωμί από μικρά έως μεγάλα μεγέθη, και είδη ζαχαροπλαστικής.
Όταν η Ing. Polin & C. SpA ξεκίνησε τη γραμμή των φούρνων Pellet ζητήσαμε ανάλυση του πόσο κέρδος θα είχαμε βάσει της παραγωγής μας.
Οι αριθμοί ήταν τόσο ευνοϊκοι ότι αποφασίσαμε να ανανεώσουμε το τμήμα φουρνίσματος μας και εγκαταστήσαμε 4 περιστροφικούς Φούρνους Roto Pellet και και έναν Σωληνωτό TV Synt με καύση Pellet
Σήμερα δαπανούμε περίπου € 1.600 το μήνα και έχουμε αύξηση της παραγωγής κατά 20%, την ποιότητα του φουρνίσματος πιο σταθερή, πιο απαλή, ιδανική ακόμα και για προϊόντα όπως τα μπισκότα και τα κριτσίνια.

- Nicola Rampazzo, Αρτοποιείο Rampazzo pane & dolci, Villafranca Padovana Ιταλία.

Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και τρίτους μηχανικούς για την παροχή ορισμένων υπηρεσιών. Συνεχίζοντας την περιήγηση θα χρησιμοποιήσει. περισσότερες πληροφορίες

Η Δ.ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗΣ Α.Β.Ε.Ε. με τη σοβαρότητα και τη συνέπεια που την διακρίνει έχει εξασφαλίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη των πελατών και συνεργατών της εδώ και χρόνια. Σήμερα, στην προσπάθειά της να ανταποκριθεί στις αλλαγές που φέρνει ο νέος Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων (GDPR) ζητάει τη συγκατάθεσή σας ώστε να συνεχίσει αυτήν την ειλικρινή σχέση εμπιστοσύνης μαζί σας. Παρακαλούμε επιβεβαιώστε αν θα θέλατε να συνεχίσει η επικοινωνία σας με τη Δ.ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗΣ Α.Β.Ε.Ε. H Δ.ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗΣ Α.Β.Ε.Ε. σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα και δε θα τα προωθήσει σε κανένα άλλο φορέα. Τι είναι τα cookies? Ένα cookie είναι ένα μικρό αρχείο γραμμάτων και αριθμών που μπορεί να αποθηκευτεί στον browser σας ή στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας. Τα cookies περιέχουν πληροφορίες σχετικά με τις επισκέψεις σας σε αυτήν την τοποθεσία web. Τα cookie τρίτου μέρους Όταν επισκέπτεστε μια τοποθεσία web, ενδέχεται να λάβετε τα cookies από την επισκεμμένη περιοχή σε δύο (πρώτο μέρος), δύο περιοχές που οργανώνονται από άλλους οργανισμούς (τρίτους). Αξιοπρόσεκτα παραδείγματα είναι η παρουσία των “ενσωματώσετε Ετικέτες” σελίδα ή “κοινωνική plugin” κοινωνικών υπηρεσιών δικτύου. Είναι μέρος της επισκέφθηκε σελίδας που δημιουργούνται άμεσα από αυτά τα sites και να ενσωματωθεί την σελίδα υποδοχής της τοποθεσίας. Η πιο συνηθισμένη χρήση είναι για τη διανομή περιεχομένου στα κοινωνικά δίκτυα. Η παρουσία του plugin αυτών αφορά τη διαβίβαση των cookies προς και από όλες τις τοποθεσίες διαχειρίζονται τρίτοι. Τη διαχείριση των πληροφοριών που συλλέγονται από τρίτους διέπεται από τις πολιτικές που ανατρέξτε. Να διασφαλίσει μεγαλύτερη διαφάνεια και ευκολία, παρακάτω είναι οι web διευθύνσεις της διαφορετικές πληροφορίες και διαδικασίες για τη διαχείριση των cookies. The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close