
Βράσιμο και Κρύωμα (Παστερίωση) Κρέμας Ζαχαροπλαστικής, Προφιτερόλ, Μους, Μπαβαρουάζ, Γκανάζ, Πουτίγκας, Σιροπιών, Ζελέ, Μπεσαμέλ, Σου, Σαλτσών, Φρούτων Pochee, Στρώσιμο Σοκολάτας κ.τ.λ.
Παστερίωση Παγωτού
Ωρίμανση Παγωτού.
Παραγωγή Γιαούρτης.
Με ειδικό αναδευτήρα που απλώνει και μαζεύει την κρέμα στον κάδο, μιμείται δηλαδή το άπλωμα της κρέμας στο μάρμαρο, και εξασφαλίζει υψηλότατης ποιότητας κρέμα με βελούδινη υφή, χωρίς σβολιάσματα και μυρωδιές, και μεγάλη διάρκεια ζωής.
Με 7 προ-ρυθμισμένες ταχύτητες ανάδευσης με inverter.
Με εξειδικευμένα προγράμματα για κάθε προϊόν και προγράμματα ελεύθερα για ρύθμιση από το χειριστή σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε συνταγής.
Με αυτοκαθαριζόμενη βάνα εξαγωγής.
Με ενσωματωμένο σύστημα πλύσης.
Με όλα τα συστήματα προστασίας του χειριστή και της συσκευής, σήμα CE, και 100% προδιαγραφές HACCP.
Όλες οι μηχανές είναι υδρόψυκτες στην standard έκδοσή τους. Προαιρετικά διατίθενται με διπλό ψυκτικό κύκλωμα, με 2 condenser, 1 υδρόψυκτο και 1 αερόψυκτο.
Παραγωγή Αμυγδαλωτού με την μηχανή MIXCREAM οίκου BRAVO Ιταλίας