ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

made_in_greece

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ & ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Όλα τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα, τύπου 304 – 18/8 σατινέ Α από 0,8 έως 2 χιλ., τα σώματα 0,8 έως 1 χιλ. και όλες οι σωλήνες που χρησιμοποιούμε είναι πάχους το ελάχιστο 1 χιλ. Όλα τα κομμάτια σε κάθε κατασκευή είναι κολλημένα εντός αδρανούς ατμόσφαιρας (argon) και άριστα επεξεργασμένες και λειασμένες από ειδικευμένο προσωπικό.

  • Όλες οι κατασκευές διαθέτουν ανοξείδωτα πόδια ρυθμιζόμενα καθ’ ύψος.

  • Όλα τα συρτάρια διαθέτουν ανοξείδωτους οδηγούς παραγωγής μας.

  • Όλα τα αμπάρια διαθέτουν ανοξ/τες ρόδες και είναι μονωμένα για να μπορούν να πλένονται.


Σε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές (επιτραπέζιες ή επιδαπέδιες) οι χρησιμοποιούμενες αντιστάσεις είναι σωληνωτές ανοξείδωτες, τα καλώδια είναι αντοχής υψηλών θερμοκρασιών και όλα τα ηλεκτρικά υλικά εισαγωγής μάρκας EGO Γερμανίας.

Όλα τα ψυγεία είναι κατασκευασμένα εσωτερικά και εξωτερικά ανοξείδωτα, με μόνωση μεγάλου ειδικού βάρους. Φέρουν όλα τα απαραίτητα όργανα αυτοματισμού και λειτουργίας (θερμοστάτη – πρεσοστάτη κ.λ.π.) και ψυκτικές μηχανές για οικολογικό Freon. Διαθέτουν όλα θερμόμετρο ένδειξης εσωτερικής θερμοκρασίας της ψύξης και σύστημα ρυθμιζόμενης απόψυξης αυτών.

Οι κατασκευές τύπου H.A.C.C.P. διαθέτουν τα κάτωθι ειδικά, επιπλέον, χαρακτηριστικά:

  • – Οι επιφάνειες εργασίας είναι κλειστές και από την κάτω πλευρά με 2ο ανοξείδωτο φύλλο.
  • – Τα ράφια είναι επίσης κλειστά από την κάτω πλευρά με 2ο ανοξείδωτο φύλλο, με αντηχητικό υλικό (DOW), ανάμεσά στα 2 φύλλα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

  • Όλα τα προϊόντα μας μπορούν να κατασκευαστούν σε ειδικές διαστάσεις και μοντέλο, ανάλογα με το χώρο που διαθέτει ο πελάτης, κατόπιν ειδικής παραγγελίας.