ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ


T

ο όνομα ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗΣ στον εμπορικό κόσμο υπάρχει προπολεμικά από τους ιδρυτές της Ε.Ι.Π. δηλαδή τους: Ευδοκία και Ιωάννη Παπακυριαζή, που τα αρχικά των οποίων αποτελούν και το λογότυπο της επιχείρησης ακόμα και σήμερα. Τότε η επιχείρηση ασχολούνταν με μηχανές παραγωγής γάλακτος, βραστήρες, κλπ. με έδρα στην οδό Γιαννιτσών όπου εκεί βρισκόταν η έκθεση αλλά και ένα μικρό εργαστήριο στο Α’ όροφο. Η συνέπεια, τα καλά υλικά, η τιμιότητα, το μεγάλο πελατολόγιο και κυρίως η προσθήκη του Δημητρίου Παπακυριαζή έφερε την Ε.Ι.Π. στη θέση να αλλάξει την νομική της μορφή και να χτίσει το μεγαλύτερο, για την εποχή του, εργοστάσιο εξοπλισμού: Μονάδων Μαζικής Εστίασης, CATERING, Εργαστηρίων Ζαχαροπλαστικής – Αρτοποιίας και Επεξεργασίας Τροφίμων και να ιδρύσει το 1974 την ατομική εταιρία: Ε.Ι.Π. – ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗΣ. Με το πέρασμα του χρόνου ασχολήθηκαν με την εταιρία κι οι 4 γιοι του Δ. Παπακυριαζή, ο καθένας στο πόστο του. (τεχνικά, οικονομικά, πελάτες, πληροφορική).

Π

λέον η Δ. ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗΣ Α.Β.Ε.Ε., ασχολείται επί τρεις γενιές με τον πλήρη εξοπλισμό Εργαστηρίων Ζαχαροπλαστικής – Αρτοποιίας – Επεξεργασίας τροφίμων, CATERING, και Μονάδων Μαζικής Εστίασης και αποτελεί σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής στο χώρο της : Χώρος Παραγωγής 1.500 τ.μ. – Αποθήκες Α’ & Β’ Υλών 500 τ.μ. – Αποθήκες ετοίμων προϊόντων 1.000 τ.μ.

Η

πολύχρονη συνεργασία μας με το μεγαλύτερο και αρχαιότερο εργοστάσιο της Ιταλίας, την POLIN επί 45 χρόνια, που παράγει φούρνους και μηχανήματα από το 1929 και αδιαμφισβήτητα είναι από τα μεγαλύτερα του κόσμου στο είδος του, μας έδωσε την δυνατότητα και την ευκαιρία να αποκτήσουμε τέτοια πείρα και γνώσεις, ώστε να μπορούμε να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα των πελατών τόσο σε θέματα λειτουργίας των μηχανημάτων όσο και σε θέματα του τρόπου παραγωγής των προϊόντων.

Χ

άρη στη πολυετή πείρα της, το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της, τον μοντέρνο μηχανικό εξοπλισμό της, την συνεχή έρευνα στους νέους τομείς τεχνολογίας, και την συνεργασία της με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού (POLIN GROUP (POLIN, OSTALI, MIXER), BRAVO, ACFRI, ZELAIETA, ALMA, PRIMITALIA, COMENDA, POMATI, κ.α.), έχει αποκτήσει την γνώση για να προτείνει την άριστη ποιότητα με το χαμηλότερο δυνατόν κόστος.

Π

αρέχουμε στους πελάτες μας πλήρεις μελέτες και υποδείξεις για την χρησιμοποίηση των χώρων και των δυνατοτήτων των συσκευών και μηχανημάτων καθώς και ειδικευμένους συνεργάτες για να τους βοηθήσουν να τελειοποιήσουν την τέχνη τους.

Γ

ια την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, διατηρούμε διαρκή έκθεση των ειδών μας, σε εκθεσιακούς χώρους της επιχείρησης μας σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, με ”στημένα” μαγαζιά (αναψυκτήριο, self-service, ψητοπωλείο, πιτσαρία, εργαστήριο αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής, χώρο μαγειρείου και λάντζας π.χ. ξενοδοχείου), ώστε ο πελάτης να μπορεί να βλέπει αυτό που τον ενδιαφέρει, να κρίνει και να συγκρίνει τον τρόπο και την ποιότητα κατασκευής. Εμείς παρέχουμε όλα τα παραπάνω ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ !!!