Κατασκευή: Σασί και Εξωτερικά Panel από Ανοξείδωτο Χάλυβα 304 (εκτός Τ5 που έχει πλαστικό σασί).
Σωλήνες Μεταφορά Σοκολάτας: από Ανοξείδωτο Χάλυβα 304.
Κάδος και Αναδευτήρας: από Ανοξείδωτο Χάλυβα 304, θερμαινόμενος με μπαιν μαρί λαδιού, ελεγχόμενος από θερμοστάτη.
Κολώνα Στρωσίματος: από Ανοξείδωτο Χάλυβα 304. Διαθέτει εσωτερικά ατέρμονα κοχλία (Κοχλίας του Αρχιμήδη) ο οποίος αφαιρείται εύκολα και γρήγορα για καθαρισμό και αλλαγή σοκολατας. Με σύστημα αντίστροφης ροής για εύκολο άδειασμα.
Διπλό Κύκλωμα Θέρμανσης: Χωριστά κυκλώματα με αντίστοιχους ηλεκτρονικούς θερμοστάτες για έλεγχο των θερμοκρασιών στον κάδο και στη σωλήνα στρωσίματος, με σύστημα μεγάλη ακρίβειας PID CONTROL.
Ψυκτικό Κύκλωμα: Αερόψυκτο, βεβιασμένης κυκλοφορίας.
Δοσομετρητής με Pedal: Με ρυθμιζόμενο χρονοδιακόπτη για απόλυτο έλεγχο της δοσομέτρησης (εκτός Τ5 ).
Δονητικό Τραπέζι: Θερμαινόμενο, με χωριστό θερμοστάτη, για την παραγωγή προϊόντων σε φόρμες (T5 χωρίς Θέρμανση).