ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 120 ΛΙΤΡΑ ΜΕ ΨΗΛΗ ΚΟΛΩΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΔΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΔΕΥΣΗΣ.
ΜΟΝΤΕΛΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ
- Μετάδοση κίνησης με ιμάντες σταθερής θέσης και ρυθμιζόμενη ταχύτητα με INVERTER.
- Κατασκευή 100% Ανοξείδωτη ή Βαμμένη
- Με ηλεκτρονικό χειριστήριο με Χρονοδιακόπτη για αυτόματο σταμάτημα και θέση για συνεχή λειτουργία.
- Με ηλεκτρομηχανικό ανεβοκατέβασμα κάδου με δικό του μοτέρ.
- Στα μοντέλα των 80-100-120 λίτρων ο κάδος είναι τροχήλατος
- Ο Standard εξοπλισμός περιλαμβάνει:
- Ένα Σύρμα Ανοξείδωτο, για κρέμες, μαρέγκες κ.τ.λ.
- Έναν Γάντζο Ανιοξείδωτο για ζύμες αρτοποιίας, σφολιάτα κ.τ.λ.
- Ένα Φτερό από Ειδικό Χυτό Αλουμίνιο στα μοντέλα των 40 & 60 λίτρων, ανοξείδωτο στα μοντέλα 80-100-120 λίτρων, για ζύμες κουλουροποιίας κ.τ.λ.
- Μία Αφαιρετή Ξύστρα Κάδου, με βραχίονα ανοξείδωτο και ακμή από ειδικό, ανταλλάξιμο, εύκαμπτο πλαστικό τροφίμων, για ξύσιμο του κάδου ενώ δουλεύει το μίξερ, μέχρι και τον πάτο.
- Ανοξείδωτη Σχάρα Προστασίας στον κάδο, με τερματικό διακόπτη και ειδική αφαιρετή ανοξείδωτη χοάνη εισαγωγής υγρών και μικροϋλικών.
- Σύστημα ασφαλείας με τερματικό διακόπτη έτσι ώστε το μίξερ να μπορεί να λειτουργεί μόνον όταν ο κάδος βρίσκεται στην θέση λειτουργίας (τέρμα επάνω).
- Ηλεκτρολογικό πίνακα με θερμικά προστασίας.
- Πίνακα Χειρισμού χαμηλής τάσης.
- Ψηλά Πόδια με απόσταση από το έδαφος 15 εκ., και αντικραδασμικό υλικό, για εύκολο καθάρισμα και σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Ε.Φ.Ε.Τ.
- Συμμόρφωση με τις πλέον αυστηρές οδηγίες ασφαλείας και υγιεινής: HACCP κ.τ.λ.