Με τα ίδια χαρακτηριστικά με τα Μοντέλα των 40 & 60 λίτρων, και επιπλέον:
- Ψηλή Κολώνα για να βγαίνει ο κάδος, χωρίς να χρειάζεται να αφαιρεθεί το εξάρτημα ανάδευσης.
- Τροχήλατους Κάδους.
- Ηλεκτρομηχανικό ανεβοκατέβασμα κάδου, με ηλεκτρομειωτήρα βαρέως τύπου και αλυσίδα.
- Ενισχυμένη Κατασκευή, για βαριά και επίπονη χρήση.
Ο Standard εξοπλισμός περιλαμβάνει:
- Ένα Σύρμα Ανοξείδωτο, για κρέμες, μαρέγκες κ.τ.λ.
- Έναν Γάντζο Ανοξείδωτο για ζύμες αρτοποιίας, σφολιάτα κ.τ.λ.
- Ένα Φτερό Ανοξείδωτο, για ζύμες κουλουροποιίας κ.τ.λ.


KING-3V – Με Ηλετρομηχανικό Χειριστήριο 3 Ταχυτήτων και Χρονοδιακόπτη.

KING-Ι – Με Ηλετρομηχανικό Χειριστήριο με Ρυθμιζόμενη Ταχύτητα με Inverter και Χρονοδιακόπτη.

KING-D – Με Ψηφιακό Χειριστήριο με 4 Ρυθμιζόμενες Ταχύτητα με Inverter και Προγραμματισμό έως 99
Συνταγών.
Φυλλάδιο Μίξερ Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής RAM Ιταλίας