Trittico Duo Executive Premium Bravo Ιταλίας

Με Computer με οθόνη 3,3 ιντσών, με αυτόματα προγράμματα (9 παστερίωσης, 17 κρυώματος) για τους 2 κάδους, τα οποία καθοδηγούν το χειριστή βήμα-βήμα στην εκτέλεση της συνταγής.
Με 1 ρυθμιζόμενο πρόγραμμα & πρόγραμμα για μικρότερη παραγωγή.

Με 3ης Γενιάς Ionic System®

Ένα επαναστατικό σύστημα ελέγχου της παραγωγής του παγωτού, το μόνο που χρησιμοποιεί Αντικειμενικά Επιστημονικές Παραμέτρους, για να καθορίσει επακριβώς το πότε το παγωτό είναι αρκετά «στεγνό», και άρα έτοιμο για να εξαχθεί. Όλα τα προηγούμενα συστήματα (μέτρηση θερμοκρασίας, χρόνος, μέτρηση της αντίστασης στο μοτέρ ανάδευσης) είναι εμπειρικά, καθώς δεν λαμβάνουν υπ’όψιν πολλούς σημαντικούς παράγοντες όπως η σύσταση και οι ιδιότητες της κάθε γεύσης, καθώς και τη φυσιολογική φθορά διαφόρων κινούμενων μερών των μηχανών (ιμάντες, μαχαίρια κ.ο.κ.), πιθανή απώλεια ψυκτικού υγρού κ.τ.λ.
Το Ionic Systrem® βασίζεται σε Επιστημονικές Αρχές, και είναι πάντοτε αξιόπιστο. Ξεκινά από μία απλή σκέψη: τα παγωτό πάντοτε ξεκινά από μίγμα υγρής μορφής, το οποίο περιέχει νερό. Το νερό με τη σειρά του, με την ψύξη, μετατρέπεται σε πάγο, δηλαδή σε στερεό. Το Ionic System® μετρά την μετακίνηση των ιόντων, ένα φυσικό φαινόμενο, το οποίο και είναι διαφορετικό στα υγρά απ’ότι στα στερεά. Κατά τη διάρκεια του χτυπήματος του παγωτού, ειδικοί αισθητήρες μετρούν συνεχώς τη σταδιακή μείωση της κίνησης των ιόντων μέσα στο μίγμα, όσο αυτό από υγρό μετατρέπεται σε στερεό. Ένα πατενταρισμένο λογισμικό επεξεργάζεται τις πληροφορίες που λαμβάνει από τους αισθητήρες, βλέποντας πόσο νερό έχει μετατραπεί σε πάγο, σε όλο τον όγκο του μίγματος, και εάν είναι πραγματικά στεγνό και έτοιμο.
Επιπρόσθετα το Ionic System® αυξάνει αυτόματα την ταχύτητα ανάδευσης στα αρχικά στάδια σταθεροποίησης του παγωτού, έως την κρίσιμη θερμοκρασία (-5ο C), οπότε και παρατηρείται η μέγιστη διόγκωση, και στη συνέχεια, και πάλι αυτόματα, μειώνει την ταχύτητα της ανάδευσης, μέχρι το παγωτό να είναι έτοιμο. Οι παραπάνω εντολές δίνονται αυτόματα από το λογισμικό στο inverter (ακόμη μία πατέντα της Bravo) που ελέγχει την ταχύτητα του ανάλογου κινητήρα.
Με την 3η γενιά του Ionic System® έχετε ένα νέο πατενταρισμένο εργαλείο: τον μπροστινό αισθητήρα, ο οποίο είναι βασικός για τη βελτίωση του ελέγχου του Ionic System® κατά τη διάρκεια του παγώματος ακόμα και ενός μικρού ποσού του παγωτού. Με αυτήν την καινοτομία, 2 νέα προγράμματα κρυώματος έχουν υλοποιηθεί: με τη θερμοκρασία και με την υψηλή ταχύτητα. Και τα δύο έχουν μελετηθεί σωστά κατά τη διάρκεια του παγώματος και ελέγχουν την πραγματική θερμοκρασία του παγωτού, ακόμα και με μισό φορτίο.
Το μόνο που έχει να κάνει ο χειριστής είναι να επιλέξει την επιθυμητή σκληρότητα (από 1 έως 5 ή από 1 έως 15 ανάλογα με το πρόγραμμα), και το Ionic System® αναλαμβάνει τα υπόλοιπα.

Έτσι παίρνουμε πάντοτε παγωτό στεγνότερο και με τη σωστή ποσότητα αέρα, και έτσι παραμένει σταθερό για περισσότερο καιρό στη βιτρίνα, παραμένοντας μαλακό και κρεμώδη χωρίς να στάζει στα χέρια του πελάτη.

Δυνατότητα παραγωγής :

gelato
sorbetto
semifreddoes
slush ice
custard
fruit jelly #
butter cream #
mousseline cream #
bavaroise
tartre citron
pâte à bombe #
pâte à bombe chocolate #
bechamel
sauces and jams
#με επιπλέον εξοπλισμό
Trittico
Executive Premium
Χωρητικότητα Κάδου σε Κιλά Μίγματος
Ανά Κύκλο
Παραγωγικότητα Κάδου σε Λίτρα Παγωτού
Ανά Κύκλο
Ωριαία Παραγωγή Μέγιστο – Ελάχιστο (*) Διαστάσεις
μαζί με το τραπέζι τοποθέτησης της λεκάνης
Βάρος κιλά Ισχύς
305 1 έως 4 5 λίτρα 20 έως 30 51×87,5×140 εκ. 238 kg 5,8 kW
457 1,5 έως 5,6 7 λίτρα 30 έως 45 51×102,5×140 εκ. 295 kg 6,3 kW
610 2 έως 8 10 λίτρα 40 έως 60 61×102,5×141 εκ. 329 kg 9,0 kW
1015 3 έως 12 15 λίτρα 60 έως 90 61×107,5×141 εκ. 369 kg 11,2 kW
1020 4 έως 16 20 λίτρα 75 έως 120 61×122,5×144 εκ. 495 kg 18,6 kW

Μοντέλα υδρόψυκτα ή με διπλο σύστημα ψύξης άερος/νερού.