Αρτο Σεφ

25ης Μαρτίου με Κ.Καραμανλή, Θεσσαλονίκη.

To “Αρτο Σεφ” είναι το νεότερο στολίδι της πρωτεύουσα των γεύσεων της Ελλάδας, την Θεσσαλονίκη. Με δυνατότητα προσφοράς στον κάθε του πελάτη από τον πρωινό καφέ με το πίτα του, το δεκατιανό του γεύμα με πληθώρα σνάκς & σάντουιτς που παρασκευάζονται ολόφρεσκα την ίδια ημέρα, το εξαιρετικό του ψωμί ιδίας παραγωγής , καθώς και οι γλυκιές του απολαύσεις, αποτελούν πολλαπλοί λόγοι για την καθημερινή προσήλωση των πελατών του.

Τo “Αρτο Σεφ” έχει εξοπλιστεί με : Δύο ειδικά ψυγεία βιτρίνες για είδη ζαχαροπλαστικής στην πρόσοψη του. Ένα πόστο καφέ. Δυο ειδικά ψυγεία βιτρίνες για είδη σνακ (π.χ. σάντουιτς) με φωτισμό τεχνολογίας LED. Μια θερμαινόμενη βιτρίνα με εσωτερικό ράφι και μία ειδικά ενισχυμένη θερμαινόμενη ανοξείδωτη επιφάνεια για την διατήρηση & την κοπή των πιτών. Μία μηχανή κοπής ψωμιού σε φέτες. Ένα ειδικής κατασκευής ψυγείο βιτρίνα για σιροπιαστά γλυκίσματα με φωτισμό τεχνολογίας LED.
Στον πίσω εργαστηριακό χώρο, υπάρχουν ψυγεία πάγκοι – θάλαμοι, ένα σύστημα πλύσεως με πρεσσαριστές γούρνες καθώς και ένας διπλός στατικός φούρνος

Λοιπές Υλοποιήσεις :
Κατηγορίες:AllΑρτοποιείαCafe - SnacksΖαχαροπλαστείαΕστίαση