Πολυχώρος Ελιά

Πολυχώρος Ελιά, Πάρκο Ελιάς, Βέροια

Στο Κεντρικότερο σημείο της Βέροιας, στο πάρκο Εληάς, πραγματοποιήθηκε η μεταμόρφωση του δημοτικού περιπτέρου της πόλης σε έναν σύγχρονο πολυχώρο. Με σύγχρονες σχεδιαστικές πινελιές αλλά & με γήινα ξύλινα υλικά, που δένουν αρμονικά με το ύφος της πόλης. 
Τρείς εξ ολοκλήρου νέοι χώροι έχουν δημιουργηθεί για την κάλυψη των γαστρονομικών απολαύσεων των πελατών για σχεδόν όλο το 24ώρο.

Χώρος Ζαχαροπλαστείου.
Χώρος Κουζίνας.

Ένας άνετος χώρος ιδανικός για πρωινά εδέσματα, snacks & ροφήματα για όλη την ημέρα, γλυκίσματα καθώς & παγωτό.
Με σύνολό 5 βιτρινών (τελευταίας τεχνολογίας φωτισμού LED) & ενός ειδικού ψυγείου παγωτού, έχει εξοπλιστεί το μπροστινό μέρος του ζαχαροπλαστείου. Στο πίσω μέρος υπάρχουν, το πόστο των καφέδων – ροφημάτων, ψυγεία & πάγκοι υποστήριξης καθώς και ένας φούρνος κυκλοφορίας αέρος Unico 10 λαμαρινών.

Διαθέτει 2 χώρους εστίασης. Ο ένας χώρος ιδανικός για εκδηλώσεις χωρητικότητας 250 ατόμων & ο δεύτερος στον επάνω όροφο “a la carte” χωρητικότητας 80 ατόμων.
Η κουζίνα έχει δυνατότητα ταυτόχρονης εξυπηρέτησης έως και 500 άτομα. Διαθέτει όλα τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας όπως φούρνους (στατικους & άερος steamer), σχαριέρες, φλογιστρα, φριτέζες, μακαρονιέρες, πλατώ, ανατρεπόμενο τηγάνι, πληθώρα πάγκων & ψυγείων (συντήρησης ή κατάψυξης), 2 αυτόνομα πόστα πλυσίματος σκευών με σύνολο 3 πλυντηρίων & 7 γουρνών, καθώς και πληθώρα θερμαινόμενων ραφιών αναμονής ετοίμων πιάτων.

Ένας φιλόξενος ζεστός χώρος, ιδανικός για τον καφέ της ημέρας ή το χαλαρό ποτό το βράδυ με θέα το συντριβάνι της πλατεία Ελήα.
Το μπάρ έχει εξοπλιστεί με πόστο καφέ – ροφημάτων, καθώς και με ψυγεία με ψυχώμενα συρτάρια, ειδικά για τις απαιτήσεις ενός καφέ – μπάρ. 

Λοιπές Υλοποιήσεις :
Κατηγορίες:AllΑρτοποιείαCafe - SnacksΖαχαροπλαστείαΕστίαση